14 Eylül 2018 Cuma

Hive Micro Jobs

İyi akşamlar arakadaşlar...

Bu akşam sizlere yeni keşfetmiş olduğum online para kazanabileceğiniz bir siteden bahsetmek istiyorum. Bu sitenin ismi hivemicro.com. Siteye üye olduktan sonra jobs sekmesinden karşınıza değişik türde işler çıkıyor. bu işlerin her birinin yapılması karşılığında farklı miktarda ücretler ödeniyor. bu küçük işlerden başlıcaları şunlar:


  1. Logoları kutu içine alma
  2. Resim Kategorilendirme
  3. Ses içeriği tanımlama
  4. Formül kategorize etme 
Belirttiğim bu görevleri yaptıkça para kazanmaya başlıyorsunuz. Yaklaşık 0.15 dolardan başlayan görev ücretleri karmaşık görevler için 5.5 dolara kadar çıkmaktadır. Sitenin günlük kazanc istatistiklerine göre günlük 18 dolar kazanan var. bu miktrı ülkemiz şartlarına göre hesaplasak günlük 98 tl aylık 3000 tl  civarı kazanabilirsiniz. Ben şimdiden bu küçük görevlere daldım. İlk ödememi aldığımda sizinle paylaşmayı arzuluyorum. Ödemeler paypal hesabı üzerinden yapılıyor. Kazancınız 2 doları gectiğinde paranızı cekebiliyorsunuz... Bol şanslar... İyi kazançlar (resim google görsellerden alıntıdır)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

BONANZA da satış nasıl yapılır ?

Bonanza.com  satıcıların el yapımı ve az üretilmiş ürünler listeleyebilecekleri online bir satış sitesidir. Listelenebileceğiniz ürün...