22 Ocak 2019 Salı

BONANZA da satış nasıl yapılır ?




Bonanza.com satıcıların el yapımı ve az üretilmiş ürünler listeleyebilecekleri online bir satış sitesidir. Listelenebileceğiniz ürünlerin başında giyim, hediyelik eşya, antikalar, nadir koleksiyonluk ürünler gelir. Diğer online pazarların aksine  listelediğiniz ürünler için sabit bir kesinti ödemezsiniz. Bonanza allıcıların ve satıcıların ürün fiyatı üzerinde anlaşabilecekleri canlı iletişim ağı sunmaktadır. Dahası Etsy ve eBay gibi satış platformlarında listelemiş olduğunuz ürünleri bonanza platformuna kolaylıkla cekebileceğiniz gibi excel dosyasında bulunan ürünlernizi de bonanzaya yükleyebilirsiniz.

Bilgisayarınızdan tarayıcınızı kullanarak Bonanza.com sitesine ulaşın. Sayfanın en üst kısmında yer alan  “Sell” butonuna tıklayarak ürünleri listelemeye başlayabilirsiniz.  “Booth Title” yanında bulunan “Edit” butonuna tıklayın ve arzuladığınız ismi ürün başlığı için girin ve sonra "save" butonuyla kaydedin.

“Payment Types”  metodunu seçerek alacağınız ödeme türünü seçin.

“Add Item For Sale”  yeşil  butonunu tıklayarak ürünleriniz satışa hazır hale getirin. sonraki sayfada yer alan ürün tanıtım kutusuna "description"  ürününüzü anlatan kelimeler girin.

Ürün fiyatı ve kargolama planınnı da aynı sayfada göreceksiniz. Ürününüz için bu bilgileri de eklemeyi unutmayın.

 Detaylı bilgiler için sorularınızı yorum kısmına bırakın...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

BONANZA da satış nasıl yapılır ?

Bonanza.com  satıcıların el yapımı ve az üretilmiş ürünler listeleyebilecekleri online bir satış sitesidir. Listelenebileceğiniz ürün...